You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Юшка м’ясна

М’ясо відварити до готовності і вийняти з бульйону, а бульйон  процідити. Моркву   і   петрушку   нарізати дрібними  кубиками і разом з дрібно насіченою цибулею підсмажити   на   вершковому   маслі;
додати томат-пасту і ще трохи підсмажити.

В киплячий бульйон вкинути нарізану кубиками картоплю, знову довести до кипіння і покласти поділе­ну на дрібні шматочки цвітну капусту.

За   5   хвилин   до   кіпця   варіння додати порізане кубиками варене м’ясо, рулет, підсмажені овочі, зелений горошок, сіль, перець за смаком і довести до готовності. При подачі до сто­лу юшку заправити сметаною і посіченою зеленню.

Набір продуктів: 2 л води для бульйону, по 150 г яловичини, свинини та курятини, 100 г рулету, 2 столові ложки вершкового масла, 6—7 картоплин. 1 корінець петрушки, 2 невеликі морквини, 1 цибулину, качан цвіт­ної капусти, 3—4 столові ложки зеленого горошку, столова ложка томату-пасти, півсклянки сметани, сіль, перець, лавровий лист.

Tags:

Leave a Reply