You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Як приготувати прохолодний напій?

Шоколад в порошку (1 чайну ложку на 1 склянку напою) змішують з цукровим піском, розводять гарячим молоком, добре розтирають, влива­ють в нього, безперервно помішуючи, тонким струменем гаряче молоко і доводять до кипіння.

Якщо беруть шоколад у плитках (2 г па 1 склянку напою), то його спочатку розм’якшують в холодному молоці, старанно розмішують, а потім підливають тонким струменем решту молока і, безперервно помішуючи, дають закипіти.

Як приготувати прохолодний напій? На 1 л води треба взяти 5 чай­них ложок цукру, 2 столові ложки меду, 20—25 г ізюму, 5—6 г дріжджів і 2/з лимона.

В киплячу воду кладуть цукор і охолоджують до 35—40°, після цього сироп приправляють ізюмом, дріжджами і ставлять в прохолодне місце на дві доби. Потім напій проціджують, додають до нього мед, лимонний сік і розмішують.

Готовий напій треба зберігати в прохолодному місці.

Tags:

Leave a Reply