You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Холодець з курки

Тушку курки оскубують від пір’я, обсмалюють, потрошать і розрізують на частини, заливають холодною водою (з розрахунку на кілограм курки 1,5 літра води) і варять 1,5—2 години.

Потім додають цибулю, моркву, лавровий лист, перець, сіль і варять на слабому вогні до готовності. Зварену курку нарізують невеликими кусками. Бульйон проціджують і змішують з розмо­ченим желатином.

На дно каструлі або сотейника кладуть фігурно нарізані ва­рені яйця   і моркву, зверху їх кладуть кусочки курки, заливають приготовленим бульйоном І ставлять у прохолодне місце для охолодження. 

Перед подачею на стіл  посуд з   холодцем опускають у теплу воду, після чого холодець-викладають на блюдо або та­рілку нижньою частиною його вверх.

На 150 грамів курки беруть: 6 грамів цибулі ріпчастої, до смаку лаврового листя і перцю запашного, 12 грамів моркви, 3 грами желатини, 1/2 яйця.

Tags:

Leave a Reply