You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Холодець із свинячих ніжок

Добре очищені і вимиті свинячі ніжки розрубують на дрібні куски, заливають холодною водою і варять 2,5—3 години. Після цього додають моркви, петрушки; цибулі, лаврового листя, до­водять до готовності і проціджують через сито.

Проціджений від­вар заправляють сіллю, подрібненим перцем і часником. М’ясо відокремлюють від кісток, нарізують його дрібними кусочками, змішують з відваром, доводять до кипіння, розливають у форми або листи і ставлять у холодне місце для охолодження.

На 150 грамів свинячих ніжок беруть: 6 грамів моркви, 5 ко­ріння петрушки, 6 цибулі ріпчастої, 2 грами часнику; лаврового листя і перцю до смаку.

Tags:

Leave a Reply