You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Витки з галушками

М’ясо (яловичину) нарізають шматками вагою по 100—110 г, відбивають, солять, посипають перцем, обкочують у борошні і обсмажують з двох боків.

У борошно додають розтоплене вершкове масло, яйце, сіль, воду, замі­шують тісто, ділять його на скрутні і нарізають галушки.

Соус готують так: підсмажують на вершковому маслі дрібно порізану ріпчасту цибулю, додають до неї томат-пасту і ще трошки підсмажують.Потім на сковорідку кладуть нарізані варені гриби і тушкують їх з цибу­лею протягом 3—5 хвилин. Підсмажують борошно, змішують його з гриб­ним бульйоном, який залишився після варіння грибів, додають сметану і проварюють ЗО—40 хвилин. Потім соус солять, кладуть у нього підготов­лену цибулю з томатом і грибами і варять ще 10—15 хвилин.

Окремо обсмажують нарізану картоплю.

Галушки відварюють у підсоленій воді. Потім в горнятко або сотейник складають обсмажене м’ясо, обсмажену картоплю, відварені галушки, все це заливають сметано-грибним соусом, посипають тертим сиром і запіка­ють у духовці до готовності.

Набір продуктів на 1 порцію: 100—110 г м’яса, 2 картоплини, 10— 12 галушок, півсклянки соусу, 10 г голландського сиру.

Для приготування галушок: склянка борошна, столова ложка вершко­вого масла, 1 яйце, сіль, чверть склянки води.

Для приготування соусу: 15 г тушкованих грибів, столова ложка томату-пасти, 1 цибулина, 2/з склянки сметани, 1,5 склянки грибного бульйо­ну, неповна столова ложка борошна, сіль за смаком.

Tags:

Leave a Reply