You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Вінегрет з овочів

Варену картоплю, яблука, огірки, моркву, буряки очищають, нарізують кусочками, кубиками або соломкою, кладуть у миску і додають квашеної шаткованої капусти.

Гірчицю, сіль, перець, цукор розтирають з олією і розводять оцтом. Перед тим, як по­давати на стіл, овочі змішують з приготовленим соусом, викладають у салатник, прикрашують кусочками буряків, посипають зеле­ною цибулею і кропом.

Можна прикрасити вінегрет також свіжими огірками і помідорами. Вінегрет буває більш смачним, якщо його заправити соусом майонез.

Вінегрет з солоними грибами готують так само, причому бе­руть різні гриби, приблизно 25 грамів на порцію.

На 4—5 штук вареної картоплі беруть: 1 буряк, 1 моркву, 2 солоних огірка, 1 свіже або мочене яблуко, 100 грамів квашеної капусти, 50 грамів зеленої цибулі, 2—3 столові ложки олії, /4 склянки оцту, 1 чайну ложку гірчиці, цукор до смаку.

Leave a Reply