You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відварна риба з овочами по-українськи

Ріпчасту цибулю дрібно нарізають, свіжі помідорі, нарізають кружальцями, а солодкий болгарський перець — кільцями і все спочатку обсмажують на розтопленому салі-шпику, а потім тушкують, закрив­ши посуд кришкою, 8—10 хв.

Нарізані кружаль­цями баклажани солять і залишають на 10—15 хв, а після цього віджимають і обсмажують на салі до утворення золотистої кірочки.

Потім їх змішують з тушкованими овочами, додають кусочки відварного рибного філе, вливають бульйон, пасероване томат-пюре, заправляють оцтом, сіллю, меленим перцем і тушкують 10 хв. Відпускають у холодному вигля­ді, посипавши зеленню і подрібненим часником.

Можна використовувати філе хека, скумбрії, трі­ски, ставриди, луфаря або тунця.

Рибне філе — 400, ріпчаста цибуля — 300, бол­гарський перець — 200, свіжі помідори — 200, ба­клажани — 200, сало-шпик — 120, томат-пюре — 80, часник—20, оцет 9%-ний— 15, зелень, сіль, пе­рець — за смаком

Tags:

Leave a Reply