You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відварна риба по-молдавськи

Підготовлену рибу нарізають кусками завтовшки З см, укладають у сотейник і заливають водою так, щоб вона покрила рибу, додають ріпчасту цибулю, моркву, петрушку, перець горошком, лавровий лист, сіль, вливають оцет і варять при тихому кипінні 15—20 хв, періодично знімаючи піну.

Готову рибу виймають з бульйону, викладають на тарілку разом з відварною картоплею, нарізаною дольками і по­литою вершковим маслом. Рибу й картоплю поли­вають соусом (часник, розтертий із сіллю і розве­дений рибним бульйоном), посипають дрібно нарі­заними кропом і зеленню петрушки.

Можна використовувати тріску, морського окуня, миня або пістряву зубатку.

Риба — 600, картопля — 800, вершкове масло — 50, морква і петрушка — по 50, ріпчаста цибуля — 100, 3%-ний оцет 10, часник — 25, зелень, лавро­вий лист, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply