You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відварна риба із «Зимовим» салатом

Солоний перець і відварну моркву нарізають солом­кою, а відварну картоплю — скибочками. Марино­вані гриби, якщо вони великі, нарізають, а зелень петрушки — подрібнюють.

Частину відварної риби нарізають скибочками і змішують з овочами, за­правляють олією й оцтом і перемішують.

Салат укладають на тарілку і прикрашають великими скибочками відварної риби і цілими малими мари­нованими грибами, посипають дрібно нарізаною зе­ленню.

Відварна риба (тріска, пікша або путасу) — 250, відварна картопля—100, солоний болгарський пе­рець— 100, відварна морква—100, мариновані гриби — 100, олія — 60, оцет, сіль, зелень петруш­ки — за смаком.

Tags:

Leave a Reply