You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відварна риба із соусом з цибулі

Підготовлену рибу нарізають порціонними кусками, кип’ятять молоко і відварюють у ньому рибу. На сковороді без жиру печуть ріпчасту цибулю.

Готову гарячу цибулю протирають крізь волосяне сито і пюре заправляють вершковим маслом, розтертим з пасерованим борошном, вливають у нього трохи окропу і проварюють до загустіння, а потім заправ­ляють за смаком лимонним соком, сіллю і цукром.

Соус повинен мати пряний кисло-солодкий смак. Замість лимонного соку можна використати лимон­ну кислоту.

Готову рибу викладають на блюдо і заливають соусом. На гарнір подають відпарну картоплю.

Рибне філе — 500, молоко — 500, ріпчаста цибу­ля — 250, вершкове масло — 40, борошно — 25, ли­монний сік, сіль, цукор —за смаком.

Tags:

Leave a Reply