You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Відбивна з баранини

Баранячу корейку нарізають по  2—3 шма­точки на порцію, відбивають, надають овальної форми, солять, посипають перцем і обсмажують з обох боків до утворення рожевої кірочки.

Підготовлені  котлети  кладуть  на  сковорідку  з  товстим  дном,  обкладають  під­смаженими шматочками корейки, заливають сметанним соусом, посипають тертим сиром, поливають вершковим маслом і запікають у духовці.

При подачі до столу посипають кропом та петрушкою.

Соус готують так: підсмажують на вершковому маслі нарізану ріпча­сту цибулю, підсмажують борошно без масла, трохи охолоджують і змішу­ють з теплим бульйоном, додають сметани і проварюють 20—ЗО хвилин. Потім соус солять, кладуть в нього підготовлену цибулю і варять ще 5—10 хвилин.

Набір продуктів:  500 г баранини, 3 ложки жиру,  10—12  картоплин, 2  склянки соусу, 40—50 г голландського   сиру, ложка   вершкового масла, сіль, перець, зелень за смаком.

Для приготування соусу: склянка сметани, ложка вершкового масла, столова ложка борошна, 1 цибулина, 1,5 склянки бульйону.

Tags:

Leave a Reply