You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Вареники

Замішують тісто густої однорідної  консистенції і роз­качують його в корж завтовшки 1,5—2 мм. На одну половину коржа кла­дуть поруч кульки фаршу і накривають їх другою половиною коржа. Ва­реники вирізають спеціальною   формочкою   і   варять   у   киплячій підсоле­ній воді.

Набір продуктів па 1 кг тіста: 4 склянки борошна, 2 яйця, 2 чайні ложки солі, 2,5 склянки води.

Приготування м’ясного фаршу:

Для одержання 1 кг фаршу 900 г м’яса нарізають невеличкими шма­точками, обсмажують, додають підсмажену ріпчасту цибулю (1 цибулина), трохи води або бульйону і тушкують до готовності. Готове м’ясо перекру­чують на м’ясорубці, додають рублену зелень (5 г), чайну ложку солі, чор­ний молотий перець і старанно перемішують.

При подачі до столу вареники поливають розтопленим вершковим маслом і посипають смаженою цибулею.

Приготування фаршу з капусти:

Для одержання 1 кг фаршу 1 кг очищеної і нашаткованої свіжої капусти тушкують зі смаженою на смальці цибулею (2 цибулини) і мор­квою (1 морквина). В тушковану капусту додають 3 чайні ложки цукру і 2 чайні ложки солі.

При подачі до столу вареники посипають смаженою на салі цибулею.

Приготування фаршу з сиру:

Для одержання 1 кг фаршу 850 г сиру перемішують з цукром (пів­склянки), яйцем і борошном (2 ложки). Додають половину чайної ложки солі, старанно перемішують і перетирають.

При подачі до столу вареники заправляють вершковим маслом і окре­мо до них подають сметану.

Tags:

Leave a Reply