You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Вареники з картоплею

Тісто готують так само, як і для вареників з м’ясом за анало­гічною рецептурою.

Фарш готують так:  відварену   картоплю пропускають через м’ясорубку,  додають нарізаної ріпчастої цибулі,   перцю і  солі. При подаванні на стіл вареники з картоплею поливають під­смаженою на олії цибулею.

Для фаршу на 140 грамів картоплі беруть1/2 цибулини, 2 чайні ложки олії, перцю до смаку, а для підливи —2 чайні ложки олії, і 10 грамів цибулі.

Вареники можна готувати з капустою; в цьому випадку їх поливають при подаванні підсмаженою на олії цибулею.

Норма продуктів для фаршу: капусти свіжої або квашеної  35 грамів,1/2 чайної ложки цукру, моркви 10 грамів, 1/2 цибулини, томату-пюре 1 чайну ложку, олії 2 чайні ложки.

Tags:

Leave a Reply