You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Українські галушки

В борошно вливають воду, розтоплене масло і яйця, збиті з неповною чайною ложкою солі. Усе це вибивають до одер­жання крутого тіста. Розкочують його   рівним   шаром   завтовшки 0,5 см і розрізають на невеликі шматочки (галушки).

Варять у підсоленій кипля­чій воді 10 хвилин. Коли галушки спливуть на поверхню води, переклада­ють їх в друшляк або на сито, щоб вода стекла. Кладуть галушки на ско­вороду в розігріте масло, струшують і злегка підсмажують.

У заправлені маслом гарячі галушки додають сметану. Масло і сме­тану можна замінити підсмаженим, нарізаним на кубики салом.

Набір продуктів: 2,5 склянки борошна, півсклянки води, 2 яйця, пів­склянки сметани, 100 г вершкового або топленого масла.

Tags:

Leave a Reply