You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Свіжі фаршировані огірки

Підготовлені зелені свіжі огірки однакового розміру миють в холодній воді і очищають від шкірки. Для стійкості на блюді необхідно знизу зрізати тоненько шматок у вигляді денця.

Зверху очищеного огірка роблять поглиблення, вирізуючи по довжині середину, щоб надати вигляду човника.

Відрізану частину огірка і середину дрібно січуть, додають варене м’ясо або рибу (філе), зварене подрібнене яйце, змішують з нарізаними огірками і за­правляють сіллю, перцем, посіченою зеленню кропу, сметаною або соусом майонез.

Приготовленим фаршем начиняють огірки, заливають зверху сметаною або соусом майонез і подають як холодну закуску.

На 100 грамів свіжих огірків беруть: 25 грамів м’яса або 15 гра­мів риби, 1 столову ложку сметани або 1 чайну ложку соусу майо­нез, 1/2 яйця, 3 грами зелені кропу; сіль і перець до смаку.

Так само можна приготувати фаршировані свіжі помідори. В помідорах зрізують верхівку від плодоніжки, а середину віджи­мають. Начиняють таким же фаршем, як і огірки.

На 100 грамів свіжих помідор беруть: 25 грамів м’яса або 15 гра­мів риби, 1 столову ложку сметани або 1 чайну ложку соусу майо­нез, 1/2 яйця; зелені кропу, солі, перцю до смаку.

Tags:

Leave a Reply