You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп харчо

Харчо готують переважно з яловичої грудинки, але її можна замінити баранячою грудинкою. М’ясо обмити, нарізати невеликими шматками з розрахунку З— 4 шматки на порцію, покласти в каструлю, _ залити холодною водою і по­ставити на вогонь.

Через 2 години покласти подрібнену цибулю, товчений часник, рис, сливи, сіль, перець і варити ще ЗО хвилин. Томат трохи під­смажити на маслі або на знятому з бульйону жирі і за 5—10 хвилин до закінчення варіння додати в суп. Перед подачею до столу посипати по­дрібненою зеленню петрушки або кропу.

Набір продуктів: 500 г м’яса, 2 цибулини, 2—3 зубки часнику, 2 сто­лові ложки томату-пюре або 100 г свіжих помідорів, півсклянки рису, пів­склянки кислих слив.

Tags:

Leave a Reply