You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп-пюре із печериць з рибою

Підготовлену рибу (мерлузу, макруруса, морського окуня, пікшу, путасу, хека) припускають з маслом і коренями й відкидають на сито.

Рис промивають і разом з підготовленими печерицями відварюють у рибному бульйоні до готовності, потім протира­ють крізь сито, розводять бульйоном і ставлять на слабкий вогонь. Безперервно помішують, щоб не пригоріло пюре.

В суп додають кусочки відварної риби, вершкове масло, змішане з жовтком і вершка­ми, і злегка нагрівають. При подачі на стіл суп по­сипають дрібно нарізаною зеленню петрушки і кро­пу.

Рибне філе —300, печериці — 300, рис—120, вершкове масло — 80, вершки — 200, яйце—1, се­лера і петрушка — 20, зелень—15, сіль — за сма­ком.

Tags:

Leave a Reply