You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп картопляний за 25 хвилин

Для цього вистачить 4—5 картоплин, шматочок (50—60 г) сала чи масла, 2—3 цибулини, 1—2 яєць, лавровий листочок, сіль.

Почищену картоплю нарізати кубиками і варити в ка­струлі, а ще краще казанку на 1,5—2 л протягом 15— 20хв.

Закінчивши цю роботу, можна приступити до іншої. Поріжте дрібненько сало на сковороду і поставте на во­гонь. Через 3—5 хв сюди покладіть посічену цибулю.

В цей же час не забудьте вкинути в каструлю 1—2 лаврових листочки. Сіль додається за смаком. Як тільки цибуля набуде золотистого кольору, знімайте з вогню і виливай­те в каструлю. Козацький суп готовий.

Leave a Reply