You are here: Home > Рецепти страв > Суп картопляний за 25 хвилин

Суп картопляний за 25 хвилин

Для цього вистачить 4—5 картоплин, шматочок (50—60 г) сала чи масла, 2—3 цибулини, 1—2 яєць, лавровий листочок, сіль.

Почищену картоплю нарізати кубиками і варити в ка­струлі, а ще краще казанку на 1,5—2 л протягом 15— 20хв.

Закінчивши цю роботу, можна приступити до іншої. Поріжте дрібненько сало на сковороду і поставте на во­гонь. Через 3—5 хв сюди покладіть посічену цибулю.

В цей же час не забудьте вкинути в каструлю 1—2 лаврових листочки. Сіль додається за смаком. Як тільки цибуля набуде золотистого кольору, знімайте з вогню і виливай­те в каструлю. Козацький суп готовий.

Leave a Reply