You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп із солоних грибів – з рибою

Рибу відварюють з коренями і відкидають на сито.

Солоні гриби замочують у холодній воді, дрібно нарізають або січуть і пасерують разом з ріпчастою цибулею, петрушкою, селерою, а потім заливають рибним бульйоном, кип’ятять 10—15 хв, заправля­ють пасерованим борошном, додають обчищені і нарізані скибочками солоні (бланшовані) або свіжі огірки, відварну рибу і доводять до кипіння. При подачі на стіл посипають зеленню.

Рибне філе — 400, петрушка — 40, солоні гри­би — 400, селера — ЗО, ріпчаста цибуля — 100, соло­ні або свіжі огірки—120, зелень петрушки — 15, борошно — 20, морква — 60, вершкове масло — 50, спеції — за смаком.

Tags:

Leave a Reply