You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Суп із солодким перцем

З консервованого угорського перцю «Лечо», який продається у нас в магазинах, готують чимало смачних і пожив­них страв. Пропонуємо суп. На чотири порції — 2—3 столові ложки рису вкинути у воду, підсолити і зварити.

Поки   рис   варитиметься,   порізати дрібно 2 цибулини, 300 г вареної ковбаси й добре підсмажити на олії. Пе­рекласти усе в каструлю з рисом, додати банку «Лечо», червоного та чор­ного перцю, лаврового листу і трохи пізніше — банку зеленого горошку.

Пісний український борщ стане ще смачнішим, якщо за 10—15 хви­лин до готовності заправити його консервованими бичками в томаті.

Tags:

Leave a Reply