You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Судак заливний

Почищеного судака помийте і наріжте шматками. Кістки, голови без зябер, зачистки, ікру складіть у каструлю, додайте ко­ріння, цибулю, залийте водою і варіть. Через 15—20 хвилин вкиньте в буль­йон шматки судака.

Готову рибу вийміть шумівкою, покладіть на блюдо, залишаючи між окремими шматками невеликі проміжки, і поставте в холод­не місце. Бульйон, одержаний від варіння риби, злийте і приготуйте з нього 2—2,5 склянки желе.

Кожний шматок судака прикрасьте вареною морквою, зеленим горошком, зеленню і лимоном, а потім залийте желе. На гарнір до судака подайте червону капусту, картоплю, свіжі або солені огірки, а також майонез. Окремо — хрін з оцтом.

Дуже корисні та смачні страви, приготовлені з риби і сиру. Пропустіть крізь м’ясорубку рибне філе, додайте знежирений сир, на­мочену і віджату булку, цибулину, моркву, яйце, вершкове масло, спеції.

Leave a Reply