You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Сметанний пиріг

Сметану змішують з цукром і поділяють на дві частини. В одну частину кладуть соду і сіль за смаком, борошно і замішують дуже м’яке тісто.

Тісто поділяють на чотири рівні частини, кожну з яких розкачують у вигляді прямокутника однакового розміру, завтовшки приблизно 2 міліметри, і кладуть на лист, змащений маслом. печуть у духовці 10—15 хвилин, поки не утвориться рум’я­на кірочка.

Як тільки коржі охолонуть, кладуть один корж на блюдо і густо змащують сметаною, на нього кладуть другий корж і та­кож змащують сметаною, потім кладуть третій корж, на який виливають сметану, що залишилась.

З четвертого коржа роблять кришки і посипають ними сметану на верхньому коржі. Розрі­зують пиріг через чотири-п’ять годин (після того, як коржі про­сочаться сметаною).

На 3 склянки борошна беруть: 500 грамів сметани, 1/2 склянки цукру, 1/4 чайної ложки соди і сіль.

Tags:

Leave a Reply