You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Смаженина степова з баранини

Баранячу грудинку нарізають на шматки,  солять,  обкачують у борошні,  обсмажують.  Нарізають великими кубиками цибулю, моркву, петрушку, селеру, солять, додають перець, лав­ровий лист, гвоздику, імбир та кмин.

Потім все змішують, кладуть у сотей­ник разом з  обсмаженою грудинкою,  заливають  бульйоном   і   тушкують у духовці до готовності.До смаженини подають смажену картоплю.

Набір продуктів: 600 г баранини, 2 столові ложки житнього борошна, 1,5 ложки вершкового масла, 2 цибулини. З морквини, по 1 корінцю пе­трушки й селери, половина чайної ложки кмину, по 2 горошини запаш­ного і чорного перцю, 1 лавровий листок, 6 гвоздик, 0,5 г імбиру, 1,5 л бульйону.

Tags:

Leave a Reply