You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Сирна паста з оселедцями, солоною скумбрією або ставридою

Вершкове масло збивають, ріпчасту цибулю дрібно нарізають, часник подрібнюють, солоні огірки на­різають маленькими кубиками, додають протертий сир, січене філе оселедця, солоної скумбрії або ставриди, додають гірчицю, сіль, цукор, паприку і добре перемішують.

Масу викладають гіркою і при­крашають продуктами, які входять до складу маси. В пасту можна додати січені яйця.

Сир — 200, вершкове масло — 50, солоні огір­ки— 100, філе оселедця — 50, готова гірчиця—8, ріпчаста цибуля — 200, часник — 10, сіль, цукор, паприка — за смаком.

Leave a Reply