You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Січеники

Свинину пропускають крізь м’ясорубку, солять, посипають перцем і ділять па порції у вигляді пастилок.

На   середину   кожної пастилки кладуть  фарш,   до   складу якого   входить вершкове масло, посі­чене яйце і дрібно посічений та обчищений   від   шкірки   солоний огірок, загортають кінці,  надають видовженої  форми,   змочують  в  яйці  і  знову обкачують в сухарях, після чого смажать у фритюрі.

На гарнір подають смажену свіжу капусту, смажену цілою у фритюрі картоплю, порізану кружальцями ріпчасту цибулю.

Набір продуктів на 1 порцію: 100 г свинини, 15 г вершкового масла, чверть вареного яйця, чверть солоного огірка (корнішона), сире яйце, 25 г сухарі на гарнір: 120—140 г білокачанної капусти, чверть цибулини, 5— 6 картоплин, смалець.

Tags:

Leave a Reply