You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Щі зелені

Шпинат   (або  кропиву)   перебрати,  старанно  промити, зварити до готовності і протерти крізь сито. Щавель перебрати і промити, крупні листки розрізати.

Коріння і цибулю нарізати дрібними кубиками, підсмажити у суповій каструлі на маслі, додати туди борошна і смажити ще 1—2 хвилини.

По­тім покласти у каструлю протертий шпинат, старанно перемішати, розвести гарячим бульйоном і відваром, який утворився при варінні шпинату, додати лавровий лист, перець і варити 15—20 хвилин.

За 5—10 хвилин до закінчення варіння покласти в каструлю листки щавлю і сіль. До зелених щів радимо подавати сметану і круто зварене яйце.

Набір продуктів: 500 г м’яса, 500 г шпинату, 200 г щавлю, 1 морквина. 1 корінець петрушки, І цибулина, 1 столова ложка борошна, 2 столові ложки масла.

Tags:

Leave a Reply