You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Щі «старовинні»

Квашену капусту тушкують з додаванням окосту, філе копченої скумбрії (оселедців) і ріпчастої ци­булі. Окремо обсмажують порціонні куски морсько­го окуня (путасу, тріски, пікші, макруруса).

Ріп­часту цибулю, моркву та петрушку дрібно наріза­ють і пасерують на маргарині. В готову тушковану капусту додають рибний або м’ясний бульйон, кла­дуть пасеровані овочі, кип’ятять 5—10 хв, а потім кладуть куски смаженої риби.

При подачі на стіл посипають зеленню і дода­ють сметану.

Філе морського окуня (путасу, тріски, пікші, макруруса)—300, квашена капуста — 400, свиня­чий окіст—100, філе копченої скумбрії (оселед­ців) — 80, ріпчаста цибуля — 100, морква — 80, пет­рушка — 50, маргарин — 40, сметана — 50, зе­лень— 10, спеції, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply