You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат з раків

Відварені й обчищені моркву і картоплю, помідори нарізати кубиками, круті яйця посікти, додати зелений горошок.

Запра­вити майонезом, перемішати, викласти на середину у вигляді гірки в салатник, дно якого по­передньо вистелити листками зеленої салати.

Зверху викласти відварені очищені ракові шийки, клешні, навколо гірки викласти «букетиками» нарізані кружаль­цями круті яйця, часточки ва­реної цвітної капусти, зелений горошок, полити салатною за­правкою і прикрасити гілочками зелені кропу.

Картопля 3 шт., морква — 0,5 шт., помідори — / шт., яй­це 2 шт., зелений горошок 2 ст. ложки, майонез 1,5 ст. ложки, раки 10 шт., цвітна капуста 0,5 головки, салатна заправка 2 ст. ложки, зелень, сіль.

Leave a Reply