You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат з курячого філе

Картоплю нарізати соломкою, відварити у підсоленій та під­кисленій оцтом воді. Потім від­кинути на друшляк і промити холодною перевареною водою.

Коли вода стече, додати нашат­ковані тонкою соломкою круті яйця та частину вареного куря­чого філе. Заправити сіллю, перцем, майонезом і соусом «Південний».

Добре переміша­ти, викласти в салатник, зверху посипати потертим на дрібній тертці жовтком крутого яйця. Прикрасити шматочками куря­чого філе, кружальцями свіжих помідорів і огірків, зеленою цибулею та гілочками зелені петрушки.

Картопля 2 шт., куряче фі­ле 150 г, яйце -— 2,5 шт., майонез 2 ст. ложки, соус «Південний» — / ч. ложка, по­мідори — / шт., огірки — / шт., перець, оцет, зелена цибуля, зелень, сіль.

Leave a Reply