You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат з білоголової капусти

Очищають і миють головку капусти, видаляють качан, дрібно шаткують, злегка солять і перетирають руками, щоб капуста стала м’якою. Сік, який  виділився, віджимають.

Після цього капусту кладуть у салатник, заливають оцтом, змішаним з цукром, і в та­кому вигляді залишають на 30—40 хвилин.

В капусту добре додати 1 столову ложку олії. Салат можна при­готувати й іншим способом. Нашатковану капусту покласти в ка­струлю, додати солі, оцту і, безперервно помішуючи, нагрівати, поки капуста осяде і стане м’якою. Після цього капусту охолодити і заправити цукром та олією.

На 500 грамів капусти – ]/4 склянки оцту, ‘/з столової ложки цукру.

Leave a Reply