You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат овочевий

Гарбуз обчистити, вибрати на­сіння,   нарізати  тонкими  скиб­ками, збризнути маслом і запі­кати  в духовці  протягом   10— 15 хвилин.

Картоплю, зварену в мундирі,   обчистити   і   нарізати тонкими    скибочками.    Білока­чанну капусту нашаткувати со­ломкою,  додати  сіль  і  кмин  і потушкувати  у  власному  соку 5—10 хвилин.

Підготовлені про­дукти скласти у салатник шара­ми: спочатку гарбуз, потім ка­пусту, нарізати скибочками сві­жі помідори та картоплю, шат­ковану   соломкою   цибулю,   за­правити олією і посипати січе­ною зеленню кропу та петрушки. Картопля 2    шт.,    гарбуз — 150  г,  капуста 100  г,   помі­дори — /   шт.,   ріпчаста   цибу­ля — / шт., олія 2 ст. ложки, зелень (січена)

Leave a Reply