You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат м’ясний з рисом

Рис відварити у підсоленій воді, відкинути на друшляк і промити у холодній перевареній воді. Картопляний крохмаль розвести холодною перевареною водою, додати апельсиновий сік, довес­ти до кипіння і відразу змішати з майонезом.

Смажену яловичи­ну нарізати кубиками, додати відварений рис, розрізати на шматочки апельсин, збризнути лимонним соком, змішати з під­готовленим соусом, охолодити, викласти в салатник і прикраси­ти скибочками м’яса, шматочка­ми апельсина та зеленню селери або петрушки.

М’ясо 200 г, рис (відваре­ний) 1 склянка, апельсин —1 шт.,   лимонний   сік 1   ст.
ложка, сіль, зелень; для соусу: апельсиновий сік 3 ст. ложки, вода — / склянка, крохмаль 2 ч.   ложки,   майонез 2   ст. ложки, сіль.

Leave a Reply