You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Салат картопляний 3 курячими гребінцями

Цвітну капусту відварити у під­соленій та підкисленій воді, відвар злити, охолодити, розі­брати на часточки. Картоплю відварити у мундирі, обчистити і нарізати скибочками.

Нашат­кувати тонкими скибочками відварені шампіньйони, солоні огірки, змішати підготовлені продукти, злегка заправити майонезом.

Викласти у вигляді гірки в салатник, полити рештою майонезу, зверху посипати по­тертим на дрібній тертці жовт­ком крутого яйця, навколо сала­ту розмістити відварені курячі гребінці (гребенем догори). По краю викласти зелень і маленькі часточки цвітної капусти.

При­готування курячих гребінців: ошпарити їх, за допомогою серветки та солі зняти плівку, промити і відварити у підсоле­ній воді до готовності.

Картопля 2 шт., капуста 150 г, шампіньйони 5 шт., огірки 2 шт., майонез 2,5 ст. ложки, жовток — / шт., курячі гребінці 6 шт., зелень, сіль

Leave a Reply