You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Розсольник

Знявши жир і плівки, розрізати кожну нирку на 3—4 частини, помити, залити холодного водою і кип’ятити.

Потім воду злити, нирки, ще   раз помити,   знову залити холодною водою   і   варити   годину-
швтори. Обчищені коріння  і  цибулю,  нарізані  соломкою,  підсмажити на маслі в суповій каструлі.

Після цього каструлю зняти з вогню, покласти в неї обчищені й нарі­зані скибочками солоні огірки та нарізану брусочками картоплю, залити процідженим бульйоном і все це варити 25—ЗО хвилин. За 5—10 хвилин до закінчення варіння в розсольник додати проціджений огірковий розсіл, нарізаний щавель (або салату), сіль.

Перед подачею до столу в розсольник кладуть нирки, нарізані ски­бочками, сметану або вершки, дрібно нарізану зелень петрушки або кропу.

Набір продуктів: 500 г яловичих нирок, 2 огірки, 2 корінці петрушки, 1 стеблина селери, 1 цибулина, 4 картоплини, 2 столові ложки масла, 100 г щавлю або салати.

Розсольник можна приготувати на м’ясному бульйоні або па бульйоні з курятини і подавати з телятиною, бараниною, курятиною.

Замість нирок можна використати старанно очищені і нарізані на частини потрухи свійської птиці.

Розсольник можна приготувати також на рибному бульйоні і подати з куском відварного судака або осетрини.

Tags:

Leave a Reply