You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Розсольник по – домашньому

Готують бульйон з кісток. Окремо варять серце. Очищені і про­миті коріння (моркву, петрушку, селеру) та цибулю нарізують кусочками і злегка підсмажують. Огірки солоні очищають від шкірки, вирізують серцевину, нарізують кусочками і проварюють у невеликій кількості бульйону.

У проціджений бульйон кладуть нарізану картоплю і варять до напівготовності. Потім додають злегка притушковані без води огірки, лаврове листя, перець, сіль, серце і варять до повної го­товності. За 10 хвилин до готовності кладуть нарізаний шпинат або салат, підсмажене злегка на жиру борошно.

При  подаванні  на стіл  кладуть сметану  і зелень петрушки.

На 100 грамів кісток беруть: 100 грамів серця, 1—2 картоплини, 1/3 коріння моркви, 40 грамів петрушки, 15 грамів селери, 1/2 цибу­лини, 1 солоний огірок, 50 грамів шпинату або салату, 1/2 чайної ложки борошна, 2 чайні ложки жиру, 1 столову ложку сметани, До смаку лаврового листя і перцю, 3 грами зелені петрушки.

Leave a Reply