You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Ростбіф

М’ясо (філейну частину, тонкий край або вирізку) миють, зрізають сухожилки, солять, цілим шматком трохи обсмажують.

Потім м’ясо ставлять у духовку, поливаючи його кожні 10—15 хвилин соком і смажать до готовності. Якщо соку буде мало, можна підлити бульйону або води. Тривалість смажіння залежить від того, який ростбіф бажано приготувати — просмажений, середній чи з кров’ю.

Готовий ростбіф нарізають скибочками, складають на блюдо і поли­вають процідженим соком, який утворився при смажінні, та розтопленим маслом.

На гарнір можна подавати нарізану часточками варену моркву, зеле­ний горошок, картоплю (відварену, тушковану в молоці або пюре) і стру­ганий хрін. Окремо можна подати огірки та зелену салату.

Tags:

Leave a Reply