You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рідка солянка «старовинна»

Тушкують капусту з додаванням припущених соло­них огірків, пасерованої цибулі й томату.

В міцний м’ясний або рибний бульйон кладуть нарізані скибочками шинку та філе копчених оселедців, зле­гка обсмажені солоні або мариновані гриби, солоні огірки, нарізані ромбиками, маслини, тушковану капусту і кип’ятять 5—10 хв.

Окремо готують риб­ні фрикадельки з додаванням пасти «Океан»: на­різану кусочками рибу разом з розмороженою пас­тою «Океан» пропускають крізь м’ясорубку, дода­ють подрібнену цибулю, змочений у молоці хліб, яйце, спеції і роблять кульки по 10—12 г. Потім фрикадельки панірують у борошні й об­смажують.

При подачі на стіл солянку посипають дрібно нарізаною зеленню і додають готові фрикадельки.

Солоні або мариновані гриби — 150, свіжа капуста — 250, солоні огірки — 120, томат-пюре — 100, 124 рибний або м’ясний бульйон— 1200, маслини — 40, копчені оселедці — 80, шинка — 80, ріпчаста цибу­ля — 150, вершковий маргарин — 80, сіль — за сма­ком.

Для фрикадельок: рибне філе—150, паста «Океан» — 25, молоко — 50, ріпчаста цибуля — 20, вершкове масло —20, яйце—1, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply