You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний суп із овочів з квасолею

Білоголовкову капусту нарізають квадратиками, моркву — дрібними кубиками, а картоплю, кабачки й гарбузи — крупнішими кубиками.

Окремо до го­товності варять квасолю, кладуть у киплячий буль­йон нарізану капусту, і коли бульйон знову заки­пить, додають картоплю, нарізану кусками рибу, варену квасолю (разом з відваром), гарбузи, ка­бачки, пасеровану цибулю, моркву, петрушку і ва­рять до готовності. При подачі на стіл суп поси­пають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Білоголовкова капуста — 250 (або цвітна — 300), відварна риба — 200, морква—80, картоп­ля — 300, кабачки — 150, гарбузи — 150, квасоля — 40, петрушка — 40, цибуля — 60, свиняче сало — 40, зелень, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply