You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний салат з помідорами

Листки салату очищають, обмивають і кладуть на дно блюда, не закриваючи його вінець. На салат укладають широкі рівні скибочки відварної риби або рибного рулету.

Помідори середньої величини обмивають, розрізають упоперек на 2 половинки, укладають на скибочки відварної риби розрізом вниз. Кисле молоко збивають з додаванням терто­го хріну й за смаком чорного перцю та солі. Цією сумішшю заливають помідори. Зверху посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Відварна риба — 200, помідори — 300, зелений салат — 100, кисле молоко — 150, тертий хрін — ЗО, сіль, зелень петрушки, чорний перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply