You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний салат з пастою «Океан» і хріном

Відварну рибу нарізають дрібними кусочками. Ва­рену картоплю і свіжі огірки нарізають скибочка­ми. В миску кладуть натертий хрін, додають майо­нез, припущену пасту «Океан», сіль, оцет, змішують з нарізаною рибою, картоплею та огірками і пере­кладають у салатник.

Салат прикрашають скибоч­ками огірків, дрібно нарізаною зеленою цибулею, натертим хріном і зеленню петрушки.

Можна використовувати тріску, путасу, минтай або мерлузу.

Відварна риба — 250, картопля — 200, свіжі огірки — 200, паста «Океан» — 80, хрін — 80, майо­нез — 100, 3%-ний оцет —25, зелена цибуля — 50, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply