You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний рулет з пастою «Океан»

На вологу серветку вперемішку кладуть смужки рибного філе завтовшки 1 —1,5 см і тонкі смужки жирного окосту, а посередині — підготовлений фарш.

Трохи піднявши з обох боків серветку, з’єд­нують краї рибного філе, надаючи виробу вигляду батона. Рулет перекладають із серветки на змаще­ний і посиланий сухарями лист.

Поверхню рулету збризкують жиром і посипають меленими сухаря, ми, а потім проколюють у двох-трьох місцях і залі, кають у духовці до готовності.

Для приготування фаршу розморожену пасту «Океан» змішують з пасерованою цибулею і дрібно нарізаними яйцями, заправляють сіллю і добре пе­ремішують.

Готовий рулет охолоджують, нарізають великими скибочками, укладають на тарілки або довгасті блюда, прикрашають скибочками буряків, моркви, солоного огірка і гілочками зелені петруш­ки. Окремо подають соус-хрін з оцтом.

Філе нежирної риби — 250, мелені сухарі—10, маргарин — 25, жирний окіст — 50, буряки, морква, солоний огірок, зелень петрушки — для оформлен­ня. Для фаршу: пасерована цибуля — 50, яйце — І, паста «Океан» — 60, мелені сухарі—10, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply