You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний борщ з тріскою

Підготовлені овочі нарізають соломкою, а буряки пасерують разом з морквою, петрушкою, ріпчастою цибулею і свіжою капустою.

Коли овочі стануть м’якими, до них додають томат-пюре, оцет і все пе­ремішують. Пасеровані овочі розводять процідже­ним рибним бульйоном, звареним з рибних відхо­дів, додають нарізану кусочками рибу і кип’ятять 10 хв.

Після цього борщ заправляють білим соусом, спеціями, сіллю, цукром, оцтом і варять до готов­ності риби. При подачі на стіл посипають зеленню. Риба — 400, буряки — 300, свіжа капуста — 200, морква—100, петрушка — 40, ріпчаста цибуля — 100, томат-пюре — 50, столовий маргарин — 50, 3%-ний оцет — ЗО, борошно для білого соусу — 20, цукор, сіль, спеції — за смаком, зелень.

Tags:

Leave a Reply