You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибний борщ з оселедцями

Сухі гриби замочують, відварюють і дрібно нарі­зають. Промиті буряки запікають у духовці, охо­лоджують, обчищають і теж нарізають. Цибулю, моркву, корені петрушки нарізають і пасерують на олії.

Буряки та пасеровані овочі заливають грибним або рибним бульйоном, додають рибу, нарізану ку­сочками, варені гриби і кип’ятять 10—15 хв. У борщ кладуть обчищені й нарізані кусочками оселедці, кип’ятять кілька хвилин і подають на стіл з дрібно нарізаною зеленню.

Риба — 250, білі свіжі гриби — 200 (або сухі гриби —50), буряки — 300, морква—80, оселед­ці— 80, свіжа капуста — 200, ріпчаста цибуля — 80, петрушка — 40, олія — 80, зелень — 15, сіль, спеції — за смаком.

Tags:

Leave a Reply