You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба по-кишинівськи

Рибне філе нарізають на порції, відварюють або  припускають уводі з коренями та вершковим мас
лом. Готують соус: пасероване пшеничне борошно розводять рибним бульйоном і варять 10 хв.

Обчи­щають солоні огірки і видаляють з них насіння, нарізають ромбиками й відварюють до готовності. Білі гриби (свіжі або мариновані) промивають, на­різають ромбиками і пасерують на вершковому маслі з рибним бульйоном.

Корені петрушки та се­лери обчищають і нарізають скибочками, а цибу­лю — дольками і все припускають на вершковому маслі та рибному бульйоні. Соус проціджують крізь сито у сотейник, додають підготовлені огірки, корені, цибулю та гриби, кип’ятять, знімають з вог­ню і заправляють сіллю. Готову рибу кладуть на тарілку разом із соусом і посипають дрібно наріза­ним кропом. Відварну картоплю можна подати окремо.

Можна використовувати палтуса, морського оку­ня, скумбрію і тріску.

Рибне філе — 600, огірки — 200, гриби—150, селера і петрушка по ЗО, ріпчаста цибуля — 150, борошно — 25, вершкове масло 100, рибний буль­йон — 0,5 л, зелень, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply