You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба під маринадом

Приготувати під маринадом можна будь-яку рибу. Велику рибу наріжте шматками, дрібну варіть цілою. Підготовлену рибу посоліть, охолодіть і залийте маринадом.

Для приготування маринаду 2—3 морквини, корінець петрушки, 2— З цибулини, обчищені й помиті наріжте топкими скибочками або соломкою, покладіть у каструлю, додайте 3—4 ложки олії і злегка підсмажте (протя­гом 10—15 хвилин).

Потім влийте в каструлю склянку томатного пюре і всипте прянощі — лавровий лист, перець, гвоздику, корицю, накрийте кришкою і тушкуйте 15—20 хвилин. Після цього влийте в каструлю пів­склянки неміцного оцту, 1—1,5 склянки бульйону або води, прокип’ятіть, присоліть, присмачто цукром й охолодіть.

Подайте рибу під маринадом у салатниці або глибокому блюді.

Leave a Reply