You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рагу з овочів

Для рагу можуть бути використані різні овочі залежно від сезону — морква, ріпа, бруква, капуста (цвітна, білоголова), стручки квасолі, ріпчаста цибуля і картопля. Очищені й вимиті овочі нарізують великими кубиками або часточками, а дрібну цибулю кладуть цілими головками.

Моркву, ріпу й брукву туш­кують, капусту і квасолю відварюють у воді, картоплю і цибулю обсмажують на сковороді з маслом. Окремо на сковороді підсма­жують борошно, розводять відваром з тушкованих або відваре­них овочів, додають дрібно нарізаних помідорів або томату і кип’ятять.

Приготовленим соусом заливають овочі, складені в одну каструлю, солять, кладуть перець, 3—4 штуки гвоздики, кусочок кориці, накривають каструлю кришкою і тушкують 15—20 хви­лин. При подаванні на стіл овочі посипають зеленню петрушки.

На 500 грамів картоплі беруть: 3 штуки моркви, 2 ріпи, 2 го­ловки цибулі, 2 помідори або 2 столові ложки томату-пюре, 3 сто­лові ложки масла 1 столову ложку борошна і 2 склянки м’ясного бульйону.

Tags:

Leave a Reply