You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рагу з баранини

Обмиту баранину (грудинку або лопатку), вийнявши з неї труб­часті кістки, розрубують на куски, посипають сіллю і обсмажують , на сковороді. Перед закінченням смаження  баранину  посипають столовою ложкою борошна.

Після цього кладуть баранину в ка­струлю, додають томату-пюре, заливають 2—3 склянками гарячого бульйону або води і ставлять тушкувати на легкий вогонь.

Через  11/2—2 години  (молоду баранину — через 40—50 хвилин) після  початку тушкування  перекладають баранину у  неглибоку каструлю і додають обчищені, промиті, нарізані часточками і під­смажені   овочі — моркву,   петрушку,   цибулю,   ріпу,   картоплю, а також лаврове листя (1—2 листки) і 6—8 горошин перцю (або1/10 частина стручкового); заливають все це процідженим соусом, одержаним при тушкуванні, і знову тушкують ЗО хвилин.

Готове рагу перекладають на блюдо і посипають дрібно нарізаною зелен­ню петрушки або кропом.

На 500 грамів баранини беруть: 600 грамів картоплі, 2 штуки моркви, 1 петрушку, 1 ріпу, 1 головку цибулі, 2 столові ложки томату-пюре і стільки ж масла.

Tags:

Leave a Reply