You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Помідори з солодким перцем

2 середньо­го розміру цибулини, 2 болгарські перчини, 4 помідори, 50 г цукру, 20 г крохмалю, 25 г соєвого соусу, 100 г води, 50 г олії, сіль на смак.

Цибулини обчистьте, розріжте на 4 частини й розчле­нуйте на часточки. Виберіть насіння із перчин і наріжте соломкою. Помідори розріжте на 8 частин. В окремій мисці змішайте цукор, крохмаль, соєвий соус і воду.

Олію розігрійте на сковороді, обсмажте цибулю, по­тім додайте помідори, зелений’ перець, спеції, посоліть. Добре вимішайте і тушкуйте на слабкому вогні протя­гом 15 хвилин, поки овочі не будуть готові.

Leave a Reply