You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Польовий суп з рибою

З рибних відходів варять бульйон з коренями та спеціями. Сало-шпик нарізають маленькими куби­ками, злегка підсмажують з дрібно нарізаною ци­булею і  кладуть у рибний  бульйон.

Одночасно в бульйон  кладуть  добре  промите  пшоно,  доводять суп до- кипіння, додають  нарізані  кубиками кар­топлю й сиру рибу, спеції та сіль. Варять до готов­ності. При подачі на стіл суп посипають дрібно на­різаною зеленню петрушки.

Риба — 400. сало-шпик—150, картопля — 500, пшоно — 120, ріпчаста цибуля — 150, зелень пе­трушки — 20, спеції, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply