You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Перець, начинений м”ясом і рисом

М’ясо відокремлюють від кісток, пропускають через м’ясорубку, додають до нього нарізану, злегка підсмажену цибулю, варений рис, перець гіркий, сіль і добре перемішують.

З промитого перцю видаляють насіння, ошпарюють протягом 10 хвилин окропом і кла­дуть на сито. Потім перець начиняють приготовленим фаршем, кладуть у сотейник або на сковорідку, заливають соусом, ставлять у духовку і тушкують до готовності.

При подаванні перець поливають соусом і посипають зеленню петрушки. Соус готують так: злегка підсмажене борошно розводять м’яс­ним бульйоном, кладуть сметану, підсмажений томат-пюре, лав­рове листя, розмішують, доводять до кипіння, солять, проціджують.

На 200 грамів перцю солодкого беруть: 160 грамів м’яса, 1 столову ложку рису, 1 чайну ложку жиру, 1/4 цибулини, 1/2 склянки , бульйону, 1/2 чайної ложки борошна, 1 чайну ложку масла вершкового 1 столову ложку сметани, до смаку перцю гіркого і лаврового листя, 1 чайну ложку томату-пюре, 5 грамів зелені.

Leave a Reply